Grattis Älskling

image5
Idag fyller min älskling 20år. Jobbar natt inatt men så fort jag slutar ska jag hem o väcka honom med plättar och paket! Glad över att jag har hittat denne underbare man!


Service!?

Ringde pixmanias kundtjänst för att se var mitt paket tagit vägen då jag får prata med segepär som bara sa mm och jaså med sin utdragna stockholms dialekt och lät så ointresserad av att hjälpa till så att man bara ville kräka! Avslutade dock samtalet med en utläggning om serviceyrken och om hur otrevlig han var.. och svaret på min utläggning blev förvånande nog, jaså?!

Efter detta skulle jag köpa mopp på öb..där man möts av ännu en människa som uppenbarligen valt alldeles fel jobb. Påstod att jag ljög om att den mopp jag hittat var den sista och att det minsann funnits flera huuundra sist hon kollade... kunden har alltid rätt!! Mottot inom service! Verkar dock inte vara allmänt känt för dem som ska följa det! /c

Kom hem!!

image4
Så att vi kan äta cheesecake (ostglass) eller falafel o bara chilla! Så att vi kan kolla highschool filmer, träffas ofta, snacka telefon flera timmar ja allt det vanliga vi brukade göra! Visst går de att snacka genom msn men de e ju inte samma sak. Saknar dig vännen! /c

Unga Mödrar

image3
Kommer inte ihåg vem jag var och vad jag gjorde innan jag fick barn då det på något sätt bleknar bort. Man kommer ihåg bitar och det känns inte ens i närheten av verklighet. Att festa, dricka och ha skoj med kompisar, klart skitkul någon gång ibland men det folk till och med mammor som man ser glömmer bort det som är viktigt i vimlet. Så mycket dåligt som händer ute, så lätt att hamna på andra sidan staketet. Hångla med någon annan på fyllan eller som jag läste i en artikel för någon dag sedan "mamma lämnade treåring hemma för att gå ut och festa". Var är världen på väg? Denna mamma har för längesedan tappat allt vad förnuft heter! Min dotter, att bara tänka på att lämna henne på det sättet gör bara ont! Har dåligt samvete när jag jobbar och därmed måste lämna bort henne för några timmar!

Har inte sett ett enda program av "Unga mödrar" men ogillar redan programmet då "folk" har berättat om unga mammor som sitter och röker när dem ammar, inte bryr sig om sina barn, inte har något jobb eller på något sätt gör någonting för att säkra sitt barns framtid! Dessa "Unga mödrar" får oss unga mammor som verkligen lägger ner jobb på att ta hand om, älska och uppfostra våra barn till att bli bra människor att också bli sedda med samma granskande och ogillande ögon!  

Jag gick sista året på gymnasiet bokstavligt talat med min dotter på höften. Klart krävande att klara av skolan och bibehålla fokus men det värsta att klara av var alla ogillande blickar! Att en okänd människas blickar på tåget kan få en att bli nedstämd en hel dag kanske är svårt att tro men när man verkligen försöker så kan en sådan sak vara svår att glömma. Jag tänker inte påstå att jag på något sätt är bättre på att INTE döma! Det är alldeles för lätt att döma hunden efter håren! /c


Svensson, Svensson

image2
"Radhus" nästan i allafall, Hund, Barn,Sambo och nu fattas bara volvon!
Oj vad vuxen man har blivit, 19 år och jag har redan kommit längre än vad jag någonsin trodde jag skulle komma.
Herregud när man var tolv trodde man aldrig man skulle hitta någon. Än mindre trodde jag att jag vid en ålder av 17 skulle bli mamma. Det underbaraste som kunde mig hända dock! Jag ångrar ingenting! Man väljer hela tiden åt vilket håll man ska gå och något man valde för tio sedan har ju på något sätt fört en hit där man är idag. Hur jag kan ha haft turen att dessutom älska livet som mamma och inte för en sekund saknar det liv jag levde innan är bara underbart. /c

Ni gör mig stark!

image1

Min underbara lilla flicka. Som ingen annan kan du framkalla starka lyckokänslor hos mig och att jag älskar dig mer än livet självt råder det inga tvivel om!

Vår lilla vovve. Rotttweiler, stor och tuff men ändå helt beroende av att vi älskar dig och tar hand om dig! Hoppas att allt kommer att gå bra och att du utvecklas till att bli den underbara hund jag tror du har potential till att bli.
 

och sist men inte minst DU. Han som på något sätt hela tiden håller min kärlek till honom brinnande bara genom att han är den han är! Även om du många gånger gör mig så frustrerad så att jag mer än gärna hade hoppat från balkongen så får du mig lika mycket och mer att bli svag i knäna och bara vilja ligga där i din trygga famn resten av min tid. 

Tack för att ni finns! /c 

RSS 2.0